Το πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών Ακαδημία Λόγου και Έκφρασης έχοντας ως έδρα το Περιστέρι αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαταραχών του λόγου ,μαθησιακών δυσκολιών καθώς και ψυχικών διαταραχών .

Η ενασχόλησή μας στο χώρο του παιδιού, της λογοθεραπείας , της εργοθεραπείας ,της εφηβικής και παιδοψυχολογικής υποστήριξης και της συμβουλευτικής μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε έναν φιλόξενο , ζεστό και σύγχρονο χώρο που αγκαλιάζει το παιδί και την οικογένεια παρέχοντας  την κατάλληλη υποστήριξη για την σωστή ανάπτυξή του .

Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για εμάς:

  • Πρώτον έχουμε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες με κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό .
  • Δεύτερον χρησιμοποιούμε αναγνωρισμένα διαγνωστικά τεστ  και μεθόδους θεραπείας .
  • Τρίτον η διεπιστημονική ομάδα αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό ξεχωριστά με αφοσίωση.

Έχουμε  την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε οικογένειας προσφέροντας αποτελεσματικές θεραπείες , τόσο στα παιδιά αλλά και στους ίδιους τους γονείς .

Ερωτήσεις :

Σε ποιά ηλικία να ανησυχήσω για την ομιλία του παιδιού μου ?

Οι περισσότερες διαταραχές του λόγου διαμορφώνοντα στα πρώτα 3-4 χρόνια της ζωής του παιδιού . Επομένως η εξέλιξη του λόγου του θα πρέπει   να παρακολουθείτε  εντατικά σε αυτή την ηλικία τόσο απο τους γονείς όσο και απο εκπαιδευτικούς .

Κρίσιμη θεωρείτε η ηλικία μεταξύ 4-5 ετών όπου το παιδί θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να μιλά με ευχέρεια και να παράγει φωνητικά όλα τα γράμματα σωστά. Όταν παρατηρούνται δυσκολίες , κρίνεται απαραίτητη η συμβολή ειδικού.

Αφροδίτης 2 & Περικλέους
121 37 Περιστέρι
Αττική, Ελλάδα

Τήλ: +302105055774

Mέρος των εσόδων μας προσφέρεται
στην Κιβωτό του Κόσμου

Copyright akadimiatexnis.gr. All rights Reserved
Designed and Developed by JWS