Η Βαρβάρα Αντώνογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολόγος στο «IST-University of Hertfordshire». Έχει πάρει αναγνώριση πτυχίου και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ακόμη, έχει πιστοποίηση στην Ψυχολογία Υγείας από το «IST-University of Hertfordshire» και στην Ειδική Αγωγή από το «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Ακόμη, παρακολουθεί το Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία του ινστιτούτου εκπαίδευσης και έρευνας «Λόγω Ψυχής».

Επίσης, έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και έχει εκπαιδευτεί σε συστήματα επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων, όπως το PECS και σε διάφορα τεστ, όπως το Αθηνά-τεστ (τεστ αξιολογήσεων μαθησιακών δυσκολιών) και Wisc-V (αξιολόγηση νοημοσύνης).

Επιπλέον, έχει κάνει παράλληλη στήριξη σε παιδιά νηπίου και δημοτικού. Έχει κάνει θεραπευτικές παρέμβασεις σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου βγάζοντας εξατομικευμένα προγράμματα, αλλά και κάνοντας ομάδες κοινωνικοποίησης παιδιών, σε κέντρα ειδικών θεραπειών . Έχει οργανώσει και διεξάγει ψυχοεκπαιδευτική ομάδα γονέων, με σκοπό την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου. Ακόμη, έχει υπάρξει εθελόντρια στο ΚΕΘΕΑ-Διάβαση. Τα τελευταία χρόνια κάνει παρεμβάσεις σε παιδιά, συμβουλευτική γονέων και βλέπει θεραπευτικά και ενήλικες.

Αφροδίτης 2 & Περικλέους
121 37 Περιστέρι
Αττική, Ελλάδα

Τήλ: +302105055774

Mέρος των εσόδων μας προσφέρεται
στην Κιβωτό του Κόσμου

Copyright akadimiatexnis.gr. All rights Reserved
Designed and Developed by JWS