Ειρήνη Κωνσταντοπούλου

Η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου είναι η ειδική παιδαγωγός που συνεργάζεται με την Ακαδημία Λόγου και έκφρασης. Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια συμπεριφοράς από τον παγκόσμιο οργανισμό BACB και εργάζεται ως θεραπεύτρια συμπεριφοράς ABA. Έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων το PECS, το TEACCH, στη νοηματική γλώσσα και έχει παρακολουθήσει μία σειρά σεμιναρίων πάνω στην ψυχολογία και τις μαθησιακές δυσκολίες. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της ειδικής αγωγής αναλαμβάνει παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές, με ή χωρίς λόγο και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον οργανώνει θεραπευτικά, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης και προγράμματα ΔΚΖ.

Read more: Ειρήνη Κωνσταντοπούλου

  • Hits: 500

Camps

Οι διακοπές του καλοκαιριού ,των Χριστουγέννων και του Πάσχα  γεμίζουν με παιχνίδι ,γνώση και αγάπη στην Ακαδημία Τέχνης και Έκφρασης .
Ο πιο καθιερωμένος  και ιδανικός προορισμός για παιδιά που επιθυμούν να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη.
Παιχνίδι ,δράση και γνώση γίνονται ένα !
Θεματικές εβδομάδες , καλλιτεχνικά εργαστήρια , προβολή ταινιών , survivor στον κήπο ,μουσική ,χορός , ελεύθερο παιχνίδι , αφήγηση παραμυθιού , εκδρομές ,μάγοι , κουκλοθέατρο , εργαστήρια messy play  ,ζαχαροπλαστική ,θεατρικά εργαστήρια  και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους !

ΠΟΤΕ?
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού  και σε όλες τις ημέρες  των διακοπών του Πάσχα και των Χριστουγέννων εκτός του Σαββατοκύριακου  απο τις 7:00 έως τις 19:00.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Δεν παρέχετε μεταφορά προς και απο την Ακαδημία .
Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας .

Read more: Camps

  • Hits: 1498

συμβουλευτικη γονεων

Η συμβουλευτική γονέων έχει στόχο να βοηθήσει τους γονείς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ανατροφή των παιδιών τους, στον χειρισμό προβλημάτων συμπεριφοράς των παιδιών, στον χειρισμό διαφόρων καταστάσεων μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, όπως το πένθος, το διαζύγιο, η προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο κ.α

Read more: συμβουλευτικη γονεων

  • Hits: 335

Η ψυχοεκπαίδευση παρέχεται σε παιδιά και εφήβους που εμφανίζουν ποικίλες διαταραχές, καθώς και στις οικογένειές τους. Εστιάζει στην κατανόηση, την αναγνώριση και τη διαχείριση των δυσκολιών  που αντιμετωπίζουν, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής της οικογένειας και τη μείωση των αρνητικών συναισθημάτων και συγκρούσεων

Read more: ψυχολογικη υποστηριξη παιδιων και εφηβων

  • Hits: 338

Αφροδίτης 2 & Περικλέους
121 37 Περιστέρι
Αττική, Ελλάδα

Τήλ: +302105055774

Mέρος των εσόδων μας προσφέρεται
στην Κιβωτό του Κόσμου

Copyright akadimiatexnis.gr. All rights Reserved
Designed and Developed by JWS