ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ατομικά και ομαδικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Όταν η μουσική, η φαντασία και το συναίσθημα συντελούν στην βελτίωση του ανθρώπου. Δημιουργώ παραμύθι μέσα από την μουσική ή μουσική μέσα από το παραμύθι;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Επειδή η μουσική είναι πάνω απ όλα δημιουργία, επιλέγω αυτοσχέδια υλικά για τα όργανα που αγαπώ και φτιάχνω την δική μου μουσική και όλοι μαζί την ορχήστρα.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ
Ειδικά χαλαρωτικά προγράμματα για διαχείριση άγχους και θετικών συναισθημάτων για την πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής της μέλλουσας μαμάς και του βρέφους.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ
Μπορούν να συμμετέχουν άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικού επιπέδου όλων των οργάνων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Ενήλικες και παιδιά, όλοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητα από τις μουσικές γνώσεις που διαθέτουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
Γιατί ποτέ δεν είναι αργά!Ατομικά και ομαδικά εργαστήρια μουσικής και χορωδίας για ψυχαγωγία και εκμάθηση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ
Ανάπτυξη λεπτής και αδρής κίνησης, ακοής και συγκέντρωσης. Ανάπτυξη λόγου, συντονισμού χεριών-ματιών. Δημιουργία και ανάπτυξη μη λεκτικής επικοινωνίας, βελτίωση συναισθηματικής κατάστασης, έκφρασης συναισθημάτων μέσα από τα μουσικά όργανα. Δημιουργία και ανάπτυξη ορθών τρόπων αναπνοής

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
Επειδή αποδεδειγμένα είναι πολλά τα οφέλη που χαρίζει η μουσική στα παιδιά μας, χαριστε τους απλόχερα αυτή την εμπειρία.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ
Γιατί μας ηρεμεί το αγαπημένο μας μουσικό κομμάτι? Γιατί η μαμά μας τραγουδούσε για να μας νανουρισει? Μουσική το καλύτερο φάρμακο ενάντια στο στρες του σύγχρονου ανθρώπου.

Αφροδίτης 2 & Περικλέους
121 37 Περιστέρι
Αττική, Ελλάδα

Τήλ: +302105055774

Mέρος των εσόδων μας προσφέρεται
στην Κιβωτό του Κόσμου

Copyright akadimiatexnis.gr. All rights Reserved
Designed and Developed by JWS