Η Ακαδημία Τέχνης και Έκφρασης είναι ένας φιλόξενος χώρος φτιαγμένος με αγάπη για τα παιδιά, ο οποίος υποδέχεται καθημερινά μαθητές δημοτικού. Έμπνευση και εφόρμηση είναι για εμάς τα ίδια τα παιδιά μας και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή μελέτη τους. Προχωρώντας βήματα μπροστά  ανοίγουμε νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση των μαθητών μας. Ακολουθώντας τον ρυθμό του παιδιού μέσα από την βιωματική και παιγνιώδη μελέτη το βοηθάμε να κατακτήσει τον στόχο του. Δείχνουμε στα παιδιά ότι από τα λάθη μαθαίνουμε και επιβραβεύουμε πάντα την προσπάθειά τους. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα ενεργοποιούμε τις γνωστικές ικανότητες του παιδιού, ενισχύουμε την δημιουργικότητά τους, τονώνουμε την αυτοπεποίθησή τους.

Παράλληλα με την μελέτη, οι μαθητές μας μαθαίνουν να επικοινωνούν, να τολμούν, να συνεργάζονται, να ανακοινώνουν τις ιδέες τους, να εκφράζουν τις απόψεις τους, πάντα με σεβασμό προς τους άλλους.

Η Ακαδημία Τέχνης και Έκφρασης, στέκεται πάντα στον γονιό και στο παιδί, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και πολλά άλλα προγράμματα κάνοντας πλέον την μελέτη παιχνίδι!

Αφροδίτης 2 & Περικλέους
121 37 Περιστέρι
Αττική, Ελλάδα

Τήλ: +302105055774

Mέρος των εσόδων μας προσφέρεται
στην Κιβωτό του Κόσμου

Copyright akadimiatexnis.gr. All rights Reserved
Designed and Developed by JWS