Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά

Στόχος του θεατρικού παιχνιδιού είναι τα παιδιά μέσα από τα εργαλεία και τις δυνατότητες του θεάτρου, να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους αλλά και να βρουν την δική τους θέση μέσα σε αυτόν. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη διαδικασία ανακάλυψης και γνώσης μέσα από την καλλιέργεια της δημιουργικής φαντασίας. Επίσης,η θεατρική αγωγή είναι πολύ σημαντική γιατί βοηθάει να εκφραστούν παιδιά που είναι πιο εσωστρεφή, γιατί εδώ η επικοινωνία δεν γίνεται μόνο με τους παραδοσιακούς όρους της προφορικής ομιλίας αλλά με πολλά προσωπικά εκφραστικά μέσα, όπως ο αυτοσχεδιασμός, η κίνηση, ακόμα και η σιωπή. Ενα ταξίδι εμπειριών μόλις ξεκινά!!!

  • Hits: 137

Εφηβικό Θεατρικό εργαστήρι

Στο εφηβικό τμήμα θεάτρου θα γνωρίσουμε την τέχνη της υποκριτικής, της κίνησης αλλά και την ανάλυση λογοτεχνικών κείμενων με στόχο την εξάσκηση στη συγγραφή.!!!! Έχοντας ως κύριο άξονα τον αυτοσχεδιασμό θα καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές μας (συναισθηματικές και κοινωνικές).Ασκήσεις σωματικές και φωνητικές θα εκπαιδεύσουν την υποκριτική μας ικανότητα !!! . Η μεταμόρφωση ως δοκιμασία ανακάλυψης του εαυτού μας και της σχέσης μας με τους άλλους, θα αποτελέσει το βασικό άξονα των μαθημάτων.

  • Hits: 58

Θεατρικές ομάδες ενηλίκων

«Η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε» Nicolas Chamfort Μέσα από την ασφάλεια της ομάδας, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να χαλαρώσουμε από την πίεση της καθημερινότητας, να γνωρίσουμε τα όριά μας και να τα ξεπεράσουμε, να εκφραστούμε σωματικά αλλά και ψυχικά, να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε, να παίξουμε, να μάθουμε βασικές αρχές του θεάτρου και τέλος, να δημιουργήσουμε τη δική μας παράσταση. Στο θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν την ψυχοκινητική τους έκφραση, οξύνουν την κρίση τους και έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν συλλογικά, αφού το θέατρο είναι σύνθετη και κοινωνική τέχνη. Οι συμμετέχοντες μέσα από ειδικές ασκήσεις βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση, την άρθρωσή τους και την αναπνοή τους, αφού τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ηθοποιού είναι το σώμα και ο λόγος. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τη μαγεία στη ζωή μας!!!!!

  • Hits: 125

Αφροδίτης 2 & Περικλέους
121 37 Περιστέρι
Αττική, Ελλάδα

Τήλ: +302105055774

Mέρος των εσόδων μας προσφέρεται
στην Κιβωτό του Κόσμου

Copyright akadimiatexnis.gr. All rights Reserved
Designed and Developed by JWS